dinsdag 8 maart 2016

Elektrische step voor volwassenen kopen met zadel 1000 Watt / 500 Watt

Elektrische step / e-step scooter kopen?



Wij zijn al sinds 2008 bekend met elektrische step scooters en kunnen deze handige en voordelige steps zijn zonder maar ook met kenteken / verzekeringsplaatje leveren welke verzekerd kunnen worden en u gewoon op de openbare weg kunt rijden.

Het is een prettig vervoersmiddel waar u heerlijk ontspannen op rond kunt rijden op een milieubewust voertuig.Ook de nieuwste krachtige 1000 watt e-steps zijn vanaf begin Mei weer leverbaar, ( deze zijn niet toegestaan op de openbare weg ) deze u kunt meenemen op vakantie naar campings maar kunt u ook op prive / bedrijfsterreinen en beurzen kunt gebruiken.Om op de elektrische steps met kenteken / RDW goedkeuring te mogen rijden heeft u wel een bromfiets certificaat of rijbewijs nodig.

De elektrische step met Kenteken / RDW goedkeuring beschikt over een 500 Watt motor en rijdt ongever 20km per uur.De elektrische step is een enorm handig vervoersmiddel voor elke dag, als u b.v. in de omgeving werkt kunt u i.p.v de auto gewoon met de elektrische step naar uw werk rijden maar u kunt er ook uw kleine boodschapjes mee doen als u ervoor kiest om een boodschappenmandje op uw elektrische step te nemen maar u zou er ook een fietskar achter de elektrische step kunnen hangen zodat u ook de grote boodschappen kunt doen.


Mocht u minder valide zijn dan kunt u de elektrische step ook mee op vakantie nemen, de step is opvouwbaar en kan dus gewoon mee uw auto in en éénmaal op uw bestemming aangekomen kunt u ook fijn op uw vakantie op de elektrische step rondrijden en de omgeving verkennen.

Deze e-steps kunnen ook gemakkelijk een heuvel van wel 14% oprijden waardoor u dus niet beperkt bent tot vlakke wegen.


De elektrische step is aan te raden voor een leeftijd van +/- 12 jaar maar dan wel op prive terreinen.
Verder is de e-step éénvoudig in gebruik, gemakkelijk te bedienen en te onderhouden.
Als u altijd eens op een elektrische step heeft willen rijden dan kunt u gerust contact opnemen en langskomen om bij ons een proefrit te maken, dan geven wij u er een uitleg over zodat u een beter beeld heeft van hoe de elektrische step rijdt en werkt.

Nadat u op de elektrische step gereden heeft kunt u kijken of het wat voor u is en ervoor kiezen om de elektrische step te kopen.
Mocht u verder nog wensen of vragen hebben dan kunt u gerust contact opnemen. Link >http://www.elektrastunter.nl/Elektrische-Step-1000-Watt-Kopen-Volwassen-Zadel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten