dinsdag 8 maart 2016

Wifi / IP video intercom om altijd bereikbaar te zijn via uw smartphone of tablet



Met een Wi-Fi / IP video intercom bent u altijd bereikbaar voor uw bezoek, deze intercomsystemen zullen standaard gebruikt worden in de toekomst zodat u altijd uw bezoekers te woord kunt staan via uw smartphone of tablet en uw bezoek eventueel ook de toegang kunt verlenen door de deur op afstand te ontgrendelen als u gebruik maakt van een elektrische deuropener.

Wij verkopen uitsluitend intercomsystemen welke door ons getest en goed bevonden zijn in de praktijk waardoor onze klanten ook langdurig plezier zullen hebben van hun aankoop.
Deze systemen kunnen éénvoudig via Wifi alsook met ethernetkabel worden aangesloten op uw netwerk.

Er kunnen meerdere gebruikers gebruik maken van een intercomsysteem, de hiervoor benodigde App kunt u gratis downloaden via de App store en de Play store.

Het is ook mogelijk om foto en video opnames te maken van uw bezoekers mocht dit nodig zijn, er zijn ook modellen welke een Pir sensor hebben en een push-melding kunnen geven als er beweging wordt gedetecteerd, hierdoor bent u in staat om direct live mee te kijken zodat u ziet wie er is en wat er gebeurd !

Er zijn nu ontwikkelingen gaande voor nieuwe modellen welke verbonden kunnen worden met het protocol van een domotica systeem, mocht u dit gebruiken dan heeft dit als voordeel dat u ook uw intercomsysteem kunt aansturen met via hetzelfde systeem / programma.

Deze IP intercomsystemen weergeven allemaal een hoge resolutie zodat u kwalitatieve en duidelijke beelden van uw bezoekers te zien zult krijgen.

Kortom :

Een Wifi / IP intercomsysteem is de toekomst en een groot voordeel voor iedereen.



Bekijk hier onze IP intercomsystemen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten